Top
Johnny Gold- Manuela
Nieuw
  • Johnny Gold- Manuela
5,00

JOHNNY GOLD- MANUELA
VNC.SCD.1616
Barcode:8714069107557
JOHNNY GOLD-MANUELA
Toen Johnny Gold tijdens de Carnavalsperiode het land doorkruiste, werd het hem steeds duidelijker dat eigelijk iedereen gewoon lekker simpel wil meelallen met de bekende liedjes, maar dan in een feestelijk arrangement....onze ouwe feestjuinert heeft dan ook besloten de komende jaren een serie van vier onvergetelijke tranentrekkers te transformeren tot hedendaagse feestkneiters !!

De eerste in deze serie is er één die iedereen, ongeacht leeftijd, gelijk mee moet kunnen bléren, want in 1971 stond dit liedje boordevol ellende van Jacques Herb maar liefst 23 weken in de Nederlandse top veertig, bereikte uiteindelijk de eerste positie in deze toonaangevende hitlijst en geheel Nederland snikte , snuite en snotterde heerlijk mee !!

Wie anders dan Johnny Gold en topproducer Harald Queens hebben dit brokje muzikale ellende kunnen omtoveren tot een feestkneiter van jewelste, nog een andere prettige bijkomstigheid is dat deze versie wel goed afloopt... Dus hou je zakdoek bij de hand...al is het met deze versie voor de vele tranen van plezier !!!

Artikelnummer: VNC.SCD.1616

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code