Top
Yoeri L 'Abée - Niemand anders
Nieuw
  • Yoeri L 'Abée - Niemand anders
5,00
per stuk

Yoeri L 'Abée - Niemand anders

VNC-SCD-1532  1-track-single
Barcode: 8714069102521

Tracks:

1. Niemand Anders
2. Niemand Anders ( Videoclip )

De uit het Brabantse Etten-Leur afkomstige zanger Yoeri L’Abée timmert al ’n paar jaartjes behoorlijk aan de weg als zanger. Natuurlijk zijn er vele zangers en zangeressen die dit doen, maar de 21 jarige Yoeri komt opeens wel heel hard aanzetten in de “artiestenwereld” ! Met zijn vorige uitgebrachte single “Maria,Maria” weet hij zich te plaatsen tussen de grotere  artiesten in Nederland. Opvallend is ook dat hij naar aanleiding van deze single opeens vele  aanvragen krijgt om op te treden in feesttenten en zalen naast de grootste Nederlandse artiesten die ons landje kent.  Kortom je kunt wel stellen dat Yoeri met zijn single “Maria, Maria” opeens is opgevallen bij het grotere publiek. Over vrouwelijke aandacht heeft hij dan ook niet te klagen , gezien de vele reacties op zijn website, hyves en facebook .
Toch is Yoeri niet de persoon die nu denkt dat hij er al is. Nee ….dagelijks is hij bezig om zijn zang carrière verder uit te bouwen en weet hij ook, als geen ander ,dat het net zo goed gaat als je laatste single en/of optreden. In Oktober is hij de studio , Studio ’69 in Zegge, ingegaan om  weer een nieuwe single op te nemen. Samen met zijn producers Laurens van Wessel ( Studio ’69)en Johan Hense ( VNC Produkties)heeft hij wederom een dijk van ’n nieuw nummer opgenomen.

Met zijn nieuwe nummer “Niemand anders” verwachten we dan ook dat Yoeri een succesvolle weg is ingeslagen, wat inhoud dat we hem zeker de komende periode veelvuldig gaan zien (TV) en horen(radio) op de zenders. Ook te vinden op zijn nieuwe single is de videoclip van “ Niemand anders” , een fantastische mooi clip waar je Yoeri aan het werk kunt zien, zoals hij ook op de bühne is te zien !!
 
Ben je verder nog nieuwsgierig naar al wat Yoeri zoal doet en wil je op de hoogte blijven , kijk dan op www.yoerilabee.nl of volg zijn hyves, twitter en/of  facebook.Artikelnummer: VNC.SCD.1532

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code