Top
Stella - "Door de jaren heen"
Nieuw
  • Stella - "Door de jaren heen"
12,50
per stuk

Stella - "Door de jaren heen"

VNC.VCD.1256
Barcode: 8714069103641

Tracks Album 1:
1. Weer ging een vriendschap kapot
2. Over ’n uur
3. Morgen wordt mijn kleine meisje tien
4. Mooie uren tellen dubbel
5. Liefste
6. Een keer teveel
7. Ik wil m’n tranen nu vergeten
8. Hoe kunnen sterren blijven stralen
9. Buiten bloeien de violen
10. Maar als je soms verlangt
11. Moeder ik moet je bekennen
12. Iedereen kan eenzaam worden
13. Nooit meer geluk
14. Ik nam veel teveel
15. Vanavond
16. Vaarwel, tot ziens

Tracks Album 2:
1. In de nacht ben jij gekomen
2. De geboorte van mijn kleinkind
3. Bedankt lieve oma (duet met Anthony)
4. Alle dagen, alle nachten
5. Kleine vluchteling
6. Geef me één dag van je leven
7. Nooit meer
8. De eenzaamheid deed pijn
9. Huil maar jongen
10. De nacht van m’n leven
11. Ik heb jou teveel vertrouwd
12. Je zult me vergeten
13. Ik heb in de liefde veel klappen gehad
14. Jaren lang waren zij samen
15. Wat doe je nog zo laat op straat ?
16. Nog éénmaal wil ik zingen

Er was eens... zo beginnen vele sprookjes, maar sprookjes worden ook wel eens werkelijkheid. En zo’n sprookje krijgt de naam Stella. Er was eens een heel klein meisje dat werd geboren op de dag dat de herfst begon, 21 september 1935, dat al voorbestemd zou zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als klein meisje stond ze al te zingen en naarmate ze ouder werd, leek het haar wel wat om filmster te worden. Zover is het echter nog niet gekomen, maar met Stella weet je het nooit, toch werd ze beroemd, zowel in Nederland als in België.
 
De grote doorbraakvan Stella kwam echter in 1984 met “Weer ging een vriendschap kapot” en “Eén keer te veel”. Ze kwam bij een jonge platenmaatschappij van Johan Hense “Vincent Produkties VOF”/“VNC” uit Achtmaal en was niet van de TV af te krijgen. Bijna elke maand zag men haar wel in een televisieprogramma en niet te vergeten de radioprogramma’s. Uit die tijd komt ook “In de nacht ben jij gekomen, in de nacht ben je gegaan”, “Maar als je soms ook weer verlangt”, “De geboorte van mijn kleinkind” enz. enz. enz.
 
De jaren tachtig waren succesvolle jaren voor Stella, maar een ziekte maakte een voortijdig einde aan haar actieve carrière en ze keerde terug naar haar geboorteplaats Den Helder. “Wie nooit vlak aan zee heeft gewoond, weet niet wat of waaien is”.  Stella weet wat waaien is. Ze houdt van de wind en is een echt herfstkind.
 
Comeback: Na een afwezigheid van enige jaren, keerde ze in 1991 weer terug bij haar oude platenmaatschappij Vincent Produkties VOF/“VNC” van Johan Hense. Zelf heeft ze nooit ergens achteraan gelopen, het kwam gewoon op haar pad. Er kwam altijd wel weer eens iemand die vroeg of ze nog wel eens zong, als er een rustige periode was. Ook toen ze weer met succes terug met de CD single “Over ’n uur”. Ondanks het feit dat ze niet meer optreedt, wist ze in 1992 toch nog een top 40 hit te scoren. Insiders weten hoe belangrijk een top 40 hit is voor een artiest. TV programma’s volgde weer zoals “Hitbingo” en een optreden bij Paul de Leeuw in “De Schreeuw van de Leeuw”. De mensen waren haar nog niet vergeten. Ze had en heeft enorm veel “goodwill” gekweekt. Ze is trouw aan mensen die trouw zijn aan haar. En weer maakte ze een aantal CD singles en CD albums. Stella heeft zich al jaren teruggetrokken uit de showbizz, maar... nog éénmaal zou zij nog wel willen “spetteren”, zoals zij het zelf noemt. En zoals ik in het begin al schreef, met Stella weet je het nooit.
 
Stella ….een vrouw die leeft voor de muziek, daarom bij deze haar grootste en meest bekende liedjes op dit dubbel album STELLA “DOOR DE JAREN HEEN…”


Artikelnummer: VNC-VCD-1256

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code