Top
Johnny Gold - Mijn naam is Johnny
  • Johnny Gold - Mijn naam is Johnny
10,00
per stuk

Johnny Gold - "Mijn naam is Johnny"

VNC-VCD-1262
Barcode: 8714069105898Tracks:

1. Mijn naam is Johnny
2. Sjerrie
3. Vrouwuh
4. Jou herken ik…
5. Hajo-hajo
6. Samen zijn
7. Balle balle
8. We gaan roeien
9. Alles voor jou
10. Wok on
11. Lalluh
12. Ik ben wat lator
13. In de maneschijn
  BONUS
14. Lang zal hij juineh
15. Lang zal ze juineh
16. Lang zullen ze juineh
17. Promo jingles

Johnny Gold - "Mijn naam is Johnny"

Eindelijk is tie er dan … Het eerste officiële cd album van de ongekroonde koning van het Nederlandstalige feestrepertoire en dan natuurlijk feest met een hoofdletter F, want tjonge jonge.. voor dat dit album nog uit de verpakking is gehaald begint het feestje eigenlijk al .. Verpakt in feestelijke folie omdat dan, zoals Johnny zegt, het altijd naar de nieuwigheid blijft ruikuh ..… eigenlijk is het zonde om het album uit deze verpakking te halen .. maar wie dan toch eenmaal het besluit heeft genomen zal er absoluut geen seconde spijt van krijgen …

Zo feestelijk als het doosje eruit ziet is het cd album zelf  ook .. een 17 tal nummers die vanaf de eerste tot de laatste track een grote glimlach op je gezicht zullen toveren!! Al zijn klappertjes vindt je terug op deze zilveren mega pretschijf, o.a Samen zijn, Roeien, Balle balle, Jou herken ik, Sjerrie, Hajo, of het alles overtreffende, door Lee Towers groot gemaakte,  “Wok On” op een fonetische wijze gecoverd zoals alleen Johnny er ongestraft mee weg komt !!! Maar ook een aantal spiksplinter nieuwe knallers zoals “Mijn naam is Johnny” en “Lalluh”  special voor de feest DJ’s heeft Johnny er zelfs een aantal uitvoeringen op gezet van HET grote verjaardags en bruiloftslied “Lang zal ze/zullen ze/zal hij Juinen” wat het suffige origineel zal doen verbleken .. je moet het er maar op durven zetten !!

Al met al een album dat bij geen enkele liefhebber van het party & feest repertoire mag ontbreken, het lange wachten op zijn eerste album wordt dan ook ruimschoots vergoed met al het leuks wat er op staat !!!

Artikelnummer: VNC.VCD.1262

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code