Top
Yoeri L’Abée - Kies voor mij
Nieuw
  • Yoeri L’Abée - Kies voor mij
5,00
per stuk

Yoeri L’Abée - Kies voor mij

VNC-SCD-1559  1-track-single
Barcode: 8714069106178 

Tracks:

1. Kies voor mij

Yoeri L’Abée heeft een succesvol 2013 achter zich.
De vele optredens die hij deed met de “Sterren on tour “ ( http://sterrenontour.nl) shows,brachten  hem op diverse grote en ook kleinere evenementen in heel Nederland en België.. Iets wat Yoeri natuurlijk ,naast de optredens ,ook als een geweldige leerschool ziet. Zijn laatst uitgekomen single “Melanie” is op de vele radio stations gigantisch gedraaid !

Kortom Yoeri LÁbée heeft over het afgelopen jaar een super gevoel overgehouden. Voor de komende maanden is de agenda van Yoeri ook al weer goed gevuld, met van 24 tot 27 maart de feestweek in de  Oostenrijkse wintersportplaats  GERLOS en de al geboekte optredens voor 2014 bij o.a Sterren on Tour.

Maar eerst komt op 7 Februari zijn nieuwe single uit !! En deze keer is alles opgenomen met alleen maar live muzikanten. Drums, gitaren,blazers enz. zijn live ingespeeld. En…het is te horen !!! “Kies voor mij” is dan ook een produktie geworden waar menige artiest jaloers op zou zijn. Iedereen die het nummer al heeft gehoord, voorspelt dan ook dat Yoeri L’Abée met dit nummer zeker gaat opvallen !! Laurens van Wessel en Willem Laseroms zijn verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Opname werd gedaan in studio ’69 in Zegge. Produktie Laurens van Wessel en Johan Hense. Het ziet er dus naar uit dat Yoeri L’Abée het succes van 2013 gewoon dit jaar gaat evenaren en waarschijnlijk nog gaat uitbreiden !!

Artikelnummer: VNC.SCD.1559

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code