Top
Edrie
Edrie - Un vaarke he ne krullesteirt
Edrie - Un vaarke he ne krullesteirt


EDRIE is misschien voor vele een nieuwe naam in het artiestenwereldje ?
Maar in , met name Brabant , is hij al lang geen onbekende meer.
Sinds ’n paar jaar weet hij in elke feesttent,kroeg of
zomaar ’n privé feest, de hele feestende “meute” compleet uit hun dak te laten gaan.
Van jong tot oud zingt mee op zijn typische (vaak dialect) feestnummers.
Wanneer je op YouTube kijkt kom je nummers tegen zoal “Beir oan me klompe”,
“Bam bam,  “Zwarte bonte koej ” enz… allemaal plaatselijke en regionale hits !
Met zijn nieuwe  carnaval/après-ski single  “Un vaarke he ne krullesteirt” En “De vetspuit”
probeert Edrie de rest van Nederland en België ook warm te krijgen voor zijn, vaak , hilarische  liedjes !
En…..dat gaat hem nog lukken ook , let maar op !!!
Dus voor de komende carnaval en Après-ski periode zul je niet om deze artiest meer heen kunnen !
EDRIE -UN VAARKE HE UN KRULLESTAIRT 
€ 5,00
EDRIE- Bier,Zweet & Bamies !
EDRIE- Bier,Zweet & Bamies !
EDRIE- Bier,zweet & bamies!
VNC.VCD.1269
Barcode: 8714069107670

Titels:
1. Wooi noar de zolder/ 2.Ik schreeuw het van de daken/ 3. Gin gelul, gas op da spul/ 4.Bam, bam/ 5. De dag dat het zonlicht niet meer scheen/ 6.Beir oan me klompe/ 7. Zwart bonte koej/ 8.Als ik in je ogen kijk Melanie/ 9. De Vetspuit/ 10. Zin om te fjeeste/ 11. Kom bij me terug/ 12. Jij wil vrij zijn/ 13. Ursula/ 14.Un vaarke he ne krullesteirt/ 15. Ik heb je niet de hemel beloofd/ 16. Woman

Het begon voor mij allemaal toen ik in 2013 het nummer “Beir oan me klompe” uitbracht, een nummer met een grappig verhaal en tevens voor mij ook een stukje herinnering aan mijn grootouders, bij wie ik een groot deel van mijn leven heb doorgebracht.,op die kleine boerderij in Rucphen. Dit had ik nooit verwacht dat er ’n paar jaar later een volledig CD- album uit zou komen. Een groot deel van de liedjes is tot stand gekomen door herinneringen over vroegere jaren. Maar ook door ideeën van fans, b.v “ Vetspuit, “Zwart bonte koej “en “Gin gelul gas op da spul” .Deze nummers zijn allemaal gezongen in het Brabants dialect. Los van deze nummers wilde ik ook graag wat andere dingen uitbrengen. Dat heeft zich geuit in een verzameling van schlager,boerenrock, foxtrot tot polonaise en zelfs een smartlap staat erbij. Dat ik intussen vele optredens heb in, Nederland en België, van huiskamers,cafés, feestzalen tot tentfeesten toe, verbaast mij nog iedere dag! Ik wens jullie met dit album “Bier, Zweet & Bamies ! “ dan ook veel luisterplezier en waarschijnlijk zien we elkaar ergens bij een van de optredens !

De groeten …….EDRIE (Antonissen)
€ 12,50
Edrie- Meej veul tam tam ( kwam de man in Brabant oan)
Edrie- Meej veul tam tam ( kwam de man in Brabant oan)
EDRIE- Met veul tam tam( kwam de man in Brabant oan)
VNC.SCD.1598
Barcode: 8714069109353

EDRIE – Meej veul tam tam (kwam de man in Brabant oan)
Edrie (Antonissen) is sinds 2013 niet meer weg te denken in de vele feesttenten en bij de kroegfeesten. Het album “Bier, zweet & Bamies, wat hij afgelopen jaar uitbracht, word nog steeds uitstekend verkocht. Met de komende carnaval 2017 in het vooruitzicht heeft Edrie weer 2 toppers van liedjes opgenomen. De nummers “ Meej veul tam tam(kwam de man in Brabant oan)” en “De arme muzikant” hebben weer een heel hoog meezing en feest gehalte. Dus ik zou zeggen Boeren, Burgers en buitenlui, op naar het komende carnaval en anders komen jullie toch zeker wel ergens tegen in de feesttent, kroeg, café of waar dan ook !! Single Opname: Studio ’69, Zegge. Produktie: Jorge Nieuwenhuis & Laurens van Wessel. Clipopname: Clip studio, Etten-Leur
€ 5,00
Edrie- Wooi noar de zolder
Edrie- Wooi noar de zolder
EDRIE - WOOI NOAR DE ZOLDER
VNC.SCD.1597

Afgelopen carnaval wist EDRIE (Antonissen) met de nummers “Un vaarke he ne krullesteirt “en “De vetspuit” een plaats in de diverse hitlijsten te veroveren. EDRIE heeft deze keer een cover opgenomen van AC/DC- Whole lotta Rosie en deze vrijvertaald op z’n Brabant in “Wooi noar de zolder” Dat deze single in de discotheken en feesttenten aan zal spreken is geen twijfel over mogelijk. En dat ze binnenkort in heel Nederland Brabants gaan praten staat ook al vast als EDRIE het voor het zeggen heeft. EDRIE en “Wooi noar de zolder” is deze zomer gegarandeerd de (Rock) meezinger bij menig tentfeest en/of festival !!
€ 5,00
EDRIE- Zin om te fjeeste
EDRIE- Zin om te fjeeste
EDRIE-Zin om te fjeeste
VNC.SCD.1589
Barcode: 8714069108011
EDRIE- ZIN OM TE FJEESTE
“Zin om te fjeeste “ dat is iets wat de Brabantse zanger/entertainer iedere dag wel heeft. En feestjes bouwen dat kan hij !! Of hij nou op een privé feestje op moet treden of in een mega grote feesttent, iedereen gaat uit z’n dak met de nummers die hij live brengt. Zijn liedjes zijn meestal in het Brabantse dialect gezongen en toch heeft hij buiten Brabant vele optredens Hetzelfde is ook voor België van toepassing !! Met zijn vorige singles zoals “Bear oan me klopmpe”, “Wooi naor de zolder”, “Un vaarke he ne krullesteirt “ enz… weet EDRIE er iedere keer weer ’n knal feest van te maken. Met deze nieuwe single “ZIN OM TE FJEESTE “gaat dat zeker ook weer lukken, Zeker gezien de komende carnavals periode zijn we er zeker van dat deze single weer in menige kroeg en op ieder feest , voorbij zal komen !
€ 5,00