Top
Johnny Gold - Houdoe heee.....
  • Johnny Gold - Houdoe heee.....
5,00

JOHNNY GOLD " Houdoe heee...."

VNC.SCD.1572
Barcode: 9714069105485

1. Houdoe heee.....
2. Promo jingles


De track op het nieuwe zilveren pretschijfje van de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft hij deze keer zelf geschreven en gecomponeerd, en met behulp van zijn inmiddels vaste topproducer Harald Queens is er wederom een feestkneiter ontstaan die de vele café’s, tenten en zalen  weer helemaal dakloos zal gaan maken !!
Omdat Johnny net zoals het Carnaval, zijn oorsprong vind in het gemoedelijke Brabant, heeft hij er voor gekozen om het deze keer dicht bij de deur te houden, en de Brabantse afscheidsgroet “Houdoe” als uitgangspunt te nemen voor deze bijzonder feestelijke en weer zeer herkenbare Johnny Gold Carnavalsproductie.
Zeker niet als afsluiter van de feestavond, maar gewoon als statement dat het Brabantse land met zijn typische woorden en uitdrukkingen altijd garant staat voor een feest, op welk tijdstip of moment dan ook  !!!
Dat de vele landelijk bekende feestartiesten in Brabant hun meeste werk vinden, zegt dan ook alles over de reden dat Johnny Gold deze hommage aan zijn geboorte streek op deze manier tot uiting brengt.
Als tweede track een aantal promotie jingles die radioprogamma makers en Djs weer kunnen gebruiken  om deze plaat net weer even anders dan anders aan te kondigen … want Johnny is natuurlijk niet voor niks het Enfant Terrible van onze Nederlandse sjoobizzenis !!!!

Artikelnummer: VNC.SCD.1572

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code